Förlängd garanti för medlemmar i Prestige People Club!

Inom en snar framtid kommer alla Prestige sadlar levereras med ett kort som visar sadeln serienummer.
Kortet har dubbla funktioner: den gäller för garantin och kan också användas för att anmäla sig till Prestige People Club.Till skillnad från tidigare kommer medlemskap i klubben vara avgiftsfri och kan göras på Prestiges hemsida, www.prestigeitaly.com, genom att välja Prestige People Club/warranty i menyn och fylla i registreringsformuläret, eller genom att skicka ett mejl med uppgifterna till info@prestigeitaly.com.

Naturligtvis är det ingen förändring för Prestige normala garantier. Dock ger medlemskap i klubben en fördel som gäller för Prestige sadlar i lyx-läder, nämligen förlängning av garantin med 6 månader, vilket ger en total garantid på 36 månader.

Alla köpare av nya sadlar med ett medföljande medlemskort kan bli medlem i Prestige People Club. Även ägare till begagnade eller nya Prestige sadlar som inte har något medföljande medlemskort kan anmäla sig.
Hur? Skriv in det nummer som står på sadeln vänstra underkåpa i anmälningsblanketten där formuleringen “Card no. / Saddle Serial Number. “visas.

Genom att anmäla sig till Prestige People Club kan ni utnyttja alla de exklusiva förmåner och erbjudanden som kommer att presenteras under året och aviseras via vårt nyhetsbrev eller i “HOP”, Prestige egen tidning.