skip to Main Content

   

Nu finns det bara fåtalet platser kvar i Stall Bayard på Equality Lines fina anläggning!

Pris/häst: 5 800 sek inkl.moms

I priset ingår: utsläpp och insläpp alla dagar, fodringar morgon/lunch/EM/kväll, 1 spånbal i veckan, 10 kg hösilage, duschspilta med varmt vatten, 1 tvätt i månad, tillgång till skrittmaskin.

Tvätt & Torkrum

Boxar

 

Vi presenterar Stall Bayards stallchef!

Vem är du?
Mitt namn är Marianne Petersson och jag är ny stallchef på Stall Bayard. Som person är jag glad, positiv och försöker alltid att hitta lösningar på de problem som finns. Jag är 34 år uppväxt på en bondgård utanför Nysäter i Säffle kommun där hästar blev mitt stora intresse och passion i livet. Intresset gjorde att jag senare sökte till Lillerudsgymnasiet med inriktning mot hästhållning.

Vad har du arbetat med tidigare?
Under studietiden hade vi praktik och då valde jag att åka till Irland där jag fick rida in hästar och tävla. Hade också praktik i Flyinge där jag arbetade i ett hingststall och fick vana och insyn i hur det är att arbeta med hingstar. Efter skoltiden fick jag ett arbete på Rudskogens ridskola utanför Forshaga där jag arbetade på gården i cirka åtta år. Bland arbetsuppgifterna fanns gårdssysslor, rida in hästar, ta hand om föl samt ha ridlektioner för både vuxna och barn. Jag fick en bred insyn inom olika områden av hästlivet. Själv har jag haft egna uppfödningar och har kunskap om avel. Har också insyn inom olika kvalitetsbedömningar av föl- och unghästar. Kurser jag har gått på Värmlands ridsportförbund, är bland annant ungdomsledarkurs Ledarkunskap, barn- och ungdomsutveckling, hästkunskap.
Svenska ridsportförbundet, ridledarkurs.

Varför ska man välja att ha sin häst på stall Bayard?
Det är ett fint och helt nybyggt stall som ligger på en helt fantastisk anläggning. Jag vill att det ska vara en positiv och lugn miljö för både människor och hästar. Man ska kunna komma hit, koppla av och njuta av sin hobby, samtidigt som man vet att sin häst har det bra. Jag vill kunna se varje individ, att alla trivs och får en bra service.

Back To Top