skip to Main Content

Produkter: Häst-och hovvård
Equality Line är innehavare av agenturen sedan 1994.
Webb: kevinbacons.com

Kevin Bacon’s är ett familjeföretag som har tillverkat hovvårdsprodukter sedan 1984.  Genom åren har ett nära samarbete mellan forskare, hovslagare, veterinärer och andra professionella kontakter inom hästvärlden gjort det möjligt för oss att utveckla en rad produkter med bevisad effektivitet.

De mycket noga utvalda råvaror som Kevin Bacon´s har valt att använda vid design och tillverkning av produkterna ger mycket snabba, synliga, och långvariga resultat.

Kevin Bacons varumärke är känt internationellt. Produktsortiment är välkänt för många hästälskare och det används flitigt i professionella kretsar av kända tränare, ryttare och uppfödare i Frankrike, Storbritannien, Belgien, Tyskland, Nederländerna, Österrike, Finland, Danmark, Luxemburg, Spanien, Sverige, Italien, Schweiz, Japan, Förenade Arabemiraten, Kanada, USA, Kroatien, Sydkorea, Nya Zeeland och så vidare.

Namnet “Kevin Bacon”, kommer från den universellt uppskattade internationella hoppryttaren som också går under namnet “Flying Australian”.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Back To Top