skip to Main Content

En resa blev en tanke. Som blev Equality Line.

1991 åkte Tomas Wilhelmsson till Frankrike och köpte en hopphäst. Samtidigt köpte han med sig en Butetsadel. Och senare föddes tanken på att importera sadlar från Frankrike för att sälja dem i Sverige. Resan till Frankrike och Butetsadeln lade grunden till det som idag är Equality Line – som sedan dess har utvecklats till ett av Sveriges största grossistföretag inom ridsport.

För oss är funktion och kvalitet ledord som vi aldrig tummar på. Vi handplockar våra leverantörer med yttersta noggrannhet. Och lika noga är vi med vilka som säljer våra produkter. Allt för att kunderna som köper våra produkter, alltid ska kunna garanteras högsta kvalitet. De har en betydande del av vårt utbud i sitt sortiment. Och en stor kunskap om våra produkter.

Idag ryms ett tiotal varumärken i portföljen däribland vårt egenutvecklade varumärke Glengordon. Många av våra varumärken är ledande inom sitt segment. Vi levererar till mer än 220 butiker i Norden.

Ridsporten och framtiden.

Equality Line är sprunget direkt ur kärleken till hästar och ridsport. Att komma närmare det perfekta samspelet och lyckas med sina föresatser. Och för oss är det viktigt att försöka ge tillbaka lite av allt vi fått, och ständigt får, från vårt hästliv.

Det tror vi att vi kan göra genom att öka intresset för vår sport och ge fler chansen att var med om det vi fått. Och en av vägarna för att lyckas, är att fler ryttare får chansen att utvecklas inom sporten. Då kan vi också få fler som når den yppersta eliten.

Därför satsar vi på och stödjer utvecklingen av svensk ridsport. Dels genom att sponsra tävlingar som Wermland Equestrian Games, de enskilda ryttarna i Team Equality Line, samt genom vår egen verksamhet vid Equality Arena.

Vi är Equality Line

Anneli Olsson

Elin Åkesson Jansson

Ida Lövgren

Malin Johnsen

Lina Blomberg

Tina Ramberg

Julia Evers

Victoria Bolinder

Linnea Strömdahl

Thomas Wilhelmsson

Inger Hillskog Roth

Sophie Wilhelmsson

Lollo Eriksson

Christian Larsson

Kiki Riekkinen

Gun Jonsson

Back To Top