skip to Main Content
En resa blev en tanke - som blev Equality Line

1991 åkte Tomas Wilhelmsson till Frankrike och köpte en hopphäst. Samtidigt köpte han med sig en Butetsadel. Senare föddes tanken på att importera sadlar från Frankrike för att sälja dem i Sverige. Resan till Frankrike och Butetsadeln lade grunden till det som idag är Equality Line – som sedan dess har utvecklats till ett av Sveriges största grossistföretag inom ridsport.

För oss är funktion och kvalitet ledord som vi aldrig tummar på. Vi handplockar våra leverantörer med yttersta noggrannhet och lika noga är vi med vilka som får sälja våra produkter. Allt för att kunderna alltid ska kunna garanteras högsta kvalitet. De har en betydande del av vårt utbud i sitt sortiment och ett mål är att de ska ha en stor kunskap om våra produkter.

Idag ryms ett tiotal varumärken i portföljen däribland vårt egenutvecklade varumärke Glen Gordon. Många av våra varumärken är ledande inom sitt segment. Vi levererar till mer än 300 butiker i Norden.

Ridsporten och framtiden.

Equality Line är sprunget direkt ur kärleken till hästar och ridsport. Att komma närmare det perfekta samspelet och lyckas med sina föresatser och för oss är det viktigt att försöka ge tillbaka lite av allt vi fått, och ständigt får, från vårt hästliv.

Det tror vi att vi kan göra genom att öka intresset för vår sport och ge fler chansen att vara med om det vi fått. En av vägarna för att lyckas, är att fler ryttare får chansen att utvecklas inom sporten, då kan vi också få fler som når den yppersta eliten.

Därför satsar vi på och stödjer utvecklingen av svensk ridsport. Dels genom att sponsra tävlingar som Wermland Equestrian Games, de enskilda ryttarna i Team Equality Line, samt genom vår egen verksamhet vid Equality Arena.

Vi är Equality Line

Bea Landin

Säljare Sverige

Anneli Olsson

Inköp

Ida Lövgren

Marknadsföring

Malin Johnsen

Lager, ordermottagning

Lina Blomberg

Marknadsföring

Tina Ramberg

Inköp

Julia Evers

Lager

Linnea Strömdahl

Reklamationer

Jenny Johansson

Stallchef

Thomas Wilhelmsson

Grundare, sadelansvarig

Inger Hillskog Roth och Cailin

Ekonomi, anläggningschef

Sophie Wilhelmsson

VD

Lollo Eriksson

Säljare Sverige

Christian Larsson

Agent Danmark

Kiki Riekkinen

Agent Finland

Gun Jonsson och Pixie

Ordermottagning

Back To Top