skip to Main Content

Glengordon

Attityd och funktion för häst och ryttare

Glengordon präglas av hög kvalitet, funktion och smart design. I sortimentet hittar du träns, grimmor, sadelgjordar, schabrak och hundtillbehör.

Glengordon Diablo

Diablo är en träns-kollektion från GG som verkligen sticker ut! Här är det inget rosa bling-bling, hjärtan eller annat gulle-gull, här är det hårdrock som gäller! Med kedjor, döskallar och coola svarta spännen. Matcha med Hard Rock-schabrak!

Kvalitet

Tillsammans med våra teamryttare och ridsportentusiaster i hela Norden, har vi utvecklat produkter under varumärket Glengordon sedan 2001. Målet är alltid att erbjuda utrustning som ger dig hög kvalitet, funktion och design till ett riktigt bra pris.

Funktion

Glengordon präglas av hög kvalitet, funktion och smart design. I sortimentet hittar du träns, grimmor, sadelgjordar, ridstövlar, kläder, hundtillbehör och sadlar.

Smart design

Glengordon ligger alltid i framkant när det gäller design. Både när det gäller attityd och funktion. Funktionen kommer alltid i första hand. Men sedan ska det se bra ut också. Snygga, moderna och gärna utmanande. Utrustning och kläder du gärna använder, som utrycker din personlighet och ditt intresse.

Din design

Glengordon finns för dig som brinner för ridsporten. Och det är dina idéer som för varumärket framåt. Är det något du saknar, något som kan se annorlunda ut eller fungera på ett bättre sätt? Hör av dig till oss med dina idéer eller tankar, så kanske det blir nästa produkt från Glengordon. info@equalityline.se

Back To Top